Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-02@11:15:05 GMT

ورود به مدرسه با یک شرط!

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۳۸۸۰

ورود به مدرسه با یک شرط!

صراط:

کرونا هر بار، درست زمانی که احساس می‌کنیم رو به فروکش است، با چرخش‌‌های متفاوتش، همه را غافلگیر می‌کند. در چنین شرایطی به گفته متخصصان سلامت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن بهترین اقدام است. در این شرایط، برخی نگرانی‌ها نسبت به احتمال عدم رعایت پروتکل‌ها توسط کودکان و نوجوانان در محیط مدرسه وجود دارد و این نگرانی موجب شده است تا همچنان بعضی خانواده مخالف حضور فرزندشان در مدرسه برای استفاده از آموزش حضوری باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، البته ناگفته نماند که خیلی از نگرانی‌ها با تزریق واکسن برای دانش‌آموزان کمتر شده است اما باز هم دانش‌آموزانی هستند که هنوز به رغم آنکه در سن ۱۲ تا ۱۸ سال قرار دارند اما واکسن نزده‌اند. کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت ۹ آبان امسال(۱۴۰۰) گفت: «داشتن کارت واکسیناسیون، شرط ورود به محیط‌های تجمعی است و علاوه بر آن تهویه هوا باید مناسب باشد و کادر آموزشی، خدماتی، اولیا و راننده‌های سرویس مدارس و دانشگاه‌ها هم باید کارت واکسن داشته باشند تا بتوانند در محیط آموزش حضور یابند».

معاون وزیر بهداشت، از همه افراد بالای ۱۲ سال خواست برای دریافت واکسن مراجعه کنند تا پوشش واکسیناسیون افزایش یابد.

در همان زمان تعدادی از مدارس، اعلام کردند که تزریق واکسن توسط دانش‌آموزان اجباری است و باید حتما بچه‌ها برای حضور در کلاس درس، کارت واکسن ارائه دهند اما این موضوع با مخالفت معاون وزیر مواجه شد.

منع مدارس جهت «اعمال محدودیت» و «شرط واکسن» برای دانش‌آموزان

چند وقت بعد یعنی 6 آذر 1400، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و سخنگوی این وزارتخانه در امر بازگشایی مدارس که البته اکنون بازنشسته شده است، گفت: «ممکن است مدرسه بخواهد اطلاعاتی از وضعیت سلامت و واکسیناسیون دانش‌آموزان دریافت کند و یا تصویری از کارت واکسن آنها را داشته باشد و بداند کدام دانش‌آموزان به سمت شرایط کلی مربوط به ایمنی رفته‌اند و اگر لازم است برنامه‌های ترویجی بگذارد که اشکالی ندارد».

وی تأکید کرد: « مدرسه به هیچ‌وجه نمی‌تواند شرط و شروط بگذارد و یا محدودیتی در این زمینه اعلام کند، اما باید واکسیناسیون را ترویج کند و آگاهی بدهند تا دانش‌آموزانی که واکسن نزده‌اند حتما اقدام کنند که این امر جزو فعالیت های اجتماعی مدرسه محسوب می‌شود».

کارت واکسیناسیون کرونا شرط حضور دبیرستانی‌ها در مدارس

با نزدیک شدن به روزهای امتحان دانش‌آموزان، ورق برگشت و اعلام شد که شرط حضور دانش‌آموزان دبیرستانی در کلاس‌ها و شرکت در امتحانات، ارائه کارت واکسیناسیون و یا آزمایش منفی کروناست.

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران 5 دی 1400، گفت: براساس دستورالعمل ۰۷ وزارت بهداشت، دانش‌آموزان بالای ۱۲ سال برای شرکت در کلاس‌های حضوری مدارس و همچنین برگزاری امتحانات باید دو دُز واکسن مقابله با کرونا را دریافت کرده باشند و یا حداقل ۱۵ روز یکبار آزمایش منفی کرونا ارائه دهند.

وی از اصلاح دستورالعمل قبلی خبر داد و گفت: این دستورالعمل شامل معلمان و کارکنان مدارس نیز می‌شود؛ این افراد نیز باید این دستورالعمل را رعایت کنند؛ دانش آموزان و معلمانی که به هر دلیل دو دز واکسن کرونا را تاکنون دریافت نکرده اند برای حضور در مدرسه باید گواهی پزشکی ارائه دهند.

حذف شرط واکسن و آزمایش منفی کرونا برای کلاس‌های حضوری دانش‌آموزان

اما حالا چند روز بعد از اعلام اجباری بودن کارت واکسن، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد که موضوع اجباری بودن کارت واکسن برای دانش‌آموزان در ستاد کرونا مطرح شده و لغو شده است.

وزیر آموزش و پرورش در این خصوص توضیح داد: در ستاد کرونا بحث اجباری بودن کارت واکسن برای دانش‌آموزان را برداشتند اما تأکید بر این است که دانش‌آموز 12تا 18سال واکسن بزنند.

وی ادامه داد: آنهایی که دُز دوم را نزدند حتما تزریق کنند و زمانی که موعد تزریق دُز دوم رسید برای آنها پیامک ارسال شود و آنهایی که دُز اول را نزدند، حتما بروند و واکسن را تزریق کنند و در محیط آموزشی حضور پیدا کنند.

نوری با بیان اینکه دانش‌آموزانی که علائم دارند یا تست‌شان مثبت شده است، به مدرسه نمی‌روند، اظهار کرد: بر این اساس در ستاد کرونا مطرح شد که کارت واکسن الزامی نیست.

وی در واکنش به این جمله که «مدیرکل سابق آموزش و پرورش تهران هفته گذشته این موضوع را اعلام کرد»، گفت: معاون وزیر بهداشت یک نامه ارسال کرده بود که با وی صحبت کردیم. این موضوع در جلسه ستاد کرونا مطرح شد و مشخص شد که این موضوع بر اساس مصوبه ستاد کرونا نبوده است و این نامه مغیر مصوبه ستاد کروناست یعنی دانش‌آموزان مادامی که علایمی نداشته باشند، می‌توانند به مدرسه رفت و آمد کنند.

بر این اساس به رغم آنکه دانش‌آموزان 12 تا 18 سال مشمول تزریق واکسن هستند و آموزش و پرورش تأکید دارد که واکسن خودشان را تزریق کنند اما اجباری نیست و دانش‌آموزان تا زمانی که مشکوک یا مبتلا به بیماری نباشند می‌توانند در کلاس‌های حضوری مدرسه شرکت کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: امتحانات حضوری دانش آموزان تزریق واکسن کرونا وزارت بهداشت یوسف نوری وزارت آموزش و پرورش کارت واکسیناسیون صراط برای دانش آموزان آموزش و پرورش تزریق واکسن ستاد کرونا کارت واکسن کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان