Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@13:04:18 GMT

شرط حضور دانش‌آموزان در مدارس چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۶۱۰۵

دیگر نه تزریق واسکن و نه تست کرونای منفی جزو شرایط ورود دانش‌آموزان به مدارس نیست، بلکه هر دانش‌آموزی که مبتلا یا مشکوک به بیماری کرونا نباشد، می‌تواند به صورت حضوری به مدرسه برود.

خبرگزاری میزان - خبرگزاری فارس نوشت: کرونا هر بار، درست زمانی که احساس می‌کنیم رو به فروکش است، با چرخش‌های متفاوتش، همه را غافلگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین شرایطی به گفته متخصصان سلامت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن بهترین اقدام است. در این شرایط، برخی نگرانی‌ها نسبت به احتمال عدم رعایت پروتکل‌ها توسط کودکان و نوجوانان در محیط مدرسه وجود دارد و این نگرانی موجب شده است تا همچنان بعضی خانواده مخالف حضور فرزندشان در مدرسه برای استفاده از آموزش حضوری باشند.

البته ناگفته نماند که خیلی از نگرانی‌ها با تزریق واکسن برای دانش‌آموزان کمتر شده است، اما باز هم دانش‌آموزانی هستند که هنوز به رغم آنکه در سن ۱۲ تا ۱۸ سال قرار دارند، اما واکسن نزده‌اند.  کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت ۹ آبان امسال (۱۴۰۰) گفت: «داشتن کارت واکسیناسیون، شرط ورود به محیط‌های تجمعی است و علاوه بر آن تهویه هوا باید مناسب باشد و کادر آموزشی، خدماتی، اولیا و راننده‌های سرویس مدارس و دانشگاه‌ها هم باید کارت واکسن داشته باشند تا بتوانند در محیط آموزش حضور یابند».

معاون وزیر بهداشت، از همه افراد بالای ۱۲ سال خواست برای دریافت واکسن مراجعه کنند تا پوشش واکسیناسیون افزایش یابد.

در همان زمان تعدادی از مدارس، اعلام کردند که تزریق واکسن توسط دانش‌آموزان اجباری است و باید حتما بچه‌ها برای حضور در کلاس درس، کارت واکسن ارائه دهند، اما این موضوع با مخالفت معاون وزیر مواجه شد.

منع مدارس جهت «اعمال محدودیت» و «شرط واکسن» برای دانش‌آموزان

چند وقت بعد یعنی ۶ آذر ۱۴۰۰، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و سخنگوی این وزارتخانه در امر بازگشایی مدارس که البته اکنون بازنشسته شده است، گفت: «ممکن است مدرسه بخواهد اطلاعاتی از وضعیت سلامت و واکسیناسیون دانش‌آموزان دریافت کند و یا تصویری از کارت واکسن آن‌ها را داشته باشد و بداند کدام دانش‌آموزان به سمت شرایط کلی مربوط به ایمنی رفته‌اند و اگر لازم است برنامه‌های ترویجی بگذارد که اشکالی ندارد».

وی تأکید کرد: «مدرسه به هیچ‌وجه نمی‌تواند شرط و شروط بگذارد و یا محدودیتی در این زمینه اعلام کند، اما باید واکسیناسیون را ترویج کند و آگاهی بدهند تا دانش‌آموزانی که واکسن نزده‌اند حتما اقدام کنند که این امر جزو فعالیت‌های اجتماعی مدرسه محسوب می‌شود».

کارت واکسیناسیون کرونا شرط حضور دبیرستانی‌ها در مدارس

با نزدیک شدن به روز‌های امتحان دانش‌آموزان، ورق برگشت و اعلام شد که شرط حضور دانش‌آموزان دبیرستانی در کلاس‌ها و شرکت در امتحانات، ارائه کارت واکسیناسیون و یا آزمایش منفی کروناست.

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ۵ دی ۱۴۰۰، گفت: براساس دستورالعمل ۰۷ وزارت بهداشت، دانش‌آموزان بالای ۱۲ سال برای شرکت در کلاس‌های حضوری مدارس و همچنین برگزاری امتحانات باید دو دُز واکسن مقابله با کرونا را دریافت کرده باشند و یا حداقل ۱۵ روز یکبار آزمایش منفی کرونا ارائه دهند.

وی از اصلاح دستورالعمل قبلی خبر داد و گفت: این دستورالعمل شامل معلمان و کارکنان مدارس نیز می‌شود؛ این افراد نیز باید این دستورالعمل را رعایت کنند؛ دانش آموزان و معلمانی که به هر دلیل دو دز واکسن کرونا را تاکنون دریافت نکرده اند برای حضور در مدرسه باید گواهی پزشکی ارائه دهند.

حذف شرط واکسن و آزمایش منفی کرونا برای کلاس‌های حضوری دانش‌آموزان

اما حالا چند روز بعد از اعلام اجباری بودن کارت واکسن،  یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد که موضوع اجباری بودن کارت واکسن برای دانش‌آموزان در ستاد کرونا مطرح شده و لغو شده است.

وزیر آموزش و پرورش در این خصوص توضیح داد: در ستاد کرونا بحث اجباری بودن کارت واکسن برای دانش‌آموزان را برداشتند، اما تأکید بر این است که دانش‌آموز  ۱۲ تا ۱۸ سال واکسن بزنند.

وی ادامه داد: آن‌هایی که دُز دوم را نزدند حتما تزریق کنند و زمانی که موعد تزریق دُز دوم رسید برای آن‌ها پیامک ارسال شود و آن‌هایی که دُز اول را نزدند، حتما بروند و واکسن را تزریق کنند و در محیط آموزشی حضور پیدا کنند.  

نوری با بیان اینکه دانش‌آموزانی که علائم دارند یا تست‌شان مثبت شده است، به مدرسه نمی‌روند، اظهار کرد: بر این اساس در ستاد کرونا مطرح شد که کارت واکسن الزامی نیست.

وی در واکنش به این جمله که «مدیرکل سابق آموزش و پرورش تهران هفته گذشته این موضوع را اعلام کرد»، گفت: معاون وزیر بهداشت یک نامه ارسال کرده بود که با وی صحبت کردیم. این موضوع در جلسه ستاد کرونا مطرح شد و مشخص شد که این موضوع بر اساس مصوبه ستاد کرونا نبوده است و این نامه مغیر مصوبه ستاد کروناست یعنی دانش‌آموزان مادامی که علایمی نداشته باشند، می‌توانند به مدرسه رفت و آمد کنند.

به گزارش فارس، بر این اساس به رغم آنکه دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال مشمول تزریق واکسن هستند و آموزش و پرورش تأکید دارد که واکسن خودشان را تزریق کنند، اما اجباری نیست و دانش‌آموزان تا زمانی که مشکوک یا مبتلا به بیماری نباشند می‌توانند در کلاس‌های حضوری مدرسه شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: توضیحات عضو ستاد کرونا در خصوص خطر اومیکرون و بازگشایی‌ها

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دانش آموزان مدارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانش آموزان مدارس برای دانش آموزان آموزش و پرورش تزریق واکسن کارت واکسن ستاد کرونا کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست خبری از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

وی افزود: تبعه‌ای که کد یکتا دارد و بطور قانونی زندگی می‌کند؛ آموزش و پرورش ملزم به ثبت نام در مدارس است.

او تعداد فرهنگیان استان را ٤٣ هزار نفر اعلام کرد که در ٦ هزار و ٢٠ مدرسه مشغول به تدریس هستند و تعداد کلاس مدارس استان را ٢٩ هزار و ٢٧٤ مورد ذکر کرد.

وی با بیان اینکه مخالف تعطیلی مدارس به هر علت هستم گفت: در دو سال اخیر هیچ مدرسه‌ای تعطیلی نشده است؛ در تلاش برای بهبود خوابگاه‌های مدارس عشایری و روستایی هستیم.

رضایی افزود: در دو سال اخیر عملیات ساخت بیش از ٥٠٠ مدرسه را تمام کردیم؛ در استان کرمان ٢٥٠ مدرسه با وجود یک تا ٥ دانش آموز در راستای تحقق عدالت آموزشی مشغول فعالیت هستند.

او شعار هفته معلم امسال را "همه ما مدیون توایم معلم " اعلام گفت: عطا احمدی یک معلم بازنشسته است که ٢٦٠ مدرسه را در کرمان ساخته است.

وی خبر داد: ١٢ معلم نمونه در استان کرمان انتخاب شده اند و فروغ نادری به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پاسخ به سوالی گفت: تدریس معلمان زن در مدارس متوسطه پسرانه نوبت دوم ممنوع است و با متخلفین برخورد می‌شود.

او افزود: دانشگاه فرهنگیان نقطه ثقل آموزش و پرورش است.

وی خبر بازسازی اردوماه‌های جوادیه و باهنر با بیش از ٦٠ میلیارد تومان با همکاری شرکت‌های مس و گل گهر را نیز اعلام کرد و گفت:خوابگاه ٤٠٠ نفره در اردوگاه باهنر ساخته خواهد شد.

رضایی کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و رتبه دوم در کل شاخص‌ها، انتخاب به عنوان موفق‌ترین مدیر کل، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور سال قبل، کسب رتبه‌های دو رقمی و سه رقمی در کنکور، کسب ١٣ مدال در جشنواره خوارزمی، رتبه اول اعزام راهیان نور، رتبه اول سلامت، افتخار آفرینی در کسب رتبه مسابقات ورزشی، فرهنگی و هنری، راه اندازی ٩٠ پایگاه مطالعاتی، جذب ١٥٠٠ دانش آموز بازمانده از تحصیل، تطبیق مدارک ٢٥٠٠ مهدکودک در استان، راه اندازی ٣٥ مرکز سنجش دانش آموزان پایه اول، تجهیز مدارس استان به سیستم پایش تصویری با ٧ میلیارد تومان را از جمله افتخارات و اقدامت آموزش و پرورش برشمرد.

وی اظهار داشت: ٢٥٤ حوزه امتحان نهایی در استان به منظور برگزاری امتحانات نهایی انتخاب شده اند که به راکت الکترونیک و دوربین مجهز شده اند.

او همچنین از تداوم طرح تجاری سازی مدارس استان خبر داد.

وی گفت: مرکز آمار ایران تعداد دانش آموزان ترک تحصیل کرده در استان را ٧ هزار و ٥٠٠ نفر اعلام کرده که ما این عدد را به این صورت قبول نداریم.

رضایی در پایان اظهار داشت: ساخت اردوگاه شهید سلیمانی از محل اعتبارات وزارت نفت در شهر کرمان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها