Web Analytics Made Easy - Statcounter

قربانعلی سهرابی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با این که امتحانات نوبت اول دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم مازندرانی در ۲۹ دی ماه به پایان می‌رسد، افزود: استفاده از ماسک و رعایت فاصله دو متری دانش آموزان از یکدیگر در زمان برگزاری امتحانات ضروری است.

وی ادامه داد : حضور دانش آموزان متوسطه اول و دوم در امتحانات مدارس، بدون ارایه کارت واکسن و یا تست منفی کرونا طبق مصوبه اخیر ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا است چراکه حدود ۹۸ درصد از دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال استان دز اول و ۹۴ درصد آنان هم دز دوم واکسن کرونای خود را دریافت کردند، بنابرین به نظر می‌رسد ایمنی جمعی برای برگزاری آزمون به صورت حضوری در مدارس ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش ‌و پرورش مازندران با بیان این که اگر دانش آموزی در روزهای برگزاری امتحانات به کرونا مبتلا شود یا علایم ابتلا به این ویروس را داشته باشد، نباید در سر جلسه آزمون شرکت کند، گفت : شورای مدرسه در زمان دیگر بعد از بهبودی وضعیت جسمانی دانش آموز نسبت به اخذ امتحان از آن اقدام خواهد کرد و یا نمره امتحان نوبت دوم دانش آموز برای آزمون نوبت اول وی لحاظ خواهد شد.

سهرابی با بیان این که امتحانات نوبت اول ۲۸۵ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی مازندران به صورت غیر حضوری در بستر سامانه شاد و معیار ارزشیابی معلم انجام می‌شود، اضافه کرد : بسیاری از والدین و معلمان در این مقطع تحصیلی به دلیل بازگشایی مدارس گمان می‌کردند که امتحانات نوبت اول این محصلان هم به صورت حضوری برگزار می‌شود که طبق دستورالعمل جدیدی که در روز گذشته از سوی اداره کل آموزش و پرورش ابلاغ شد، معلمان و مدیران مدارس مقطع ابتدایی حق ندارند دانش آموزان را به مدارس بکشانند و با برگزاری امتحانات یا کلاس‌های فوق العاده از آنان آزمون بگیرند.

وی گفت: شورای هر مدرسه در ماه جاری براساس برنامه‌ریزی که انجام خواهد داد نسبت به برگزاری آزمون غیرحضوری دانش آموزان مقطع ابتدایی اقدام خواهد کرد.

ابتلای دانش آموزان مازندرانی به کرونا ثبت نشد

سهرابی اضافه کرد: براساس پایشی که در ۲۰ روز گذشته از مدارس مازندران با همکاری کارشناسان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و آموزش و پرورش استان انجام شد، گزارشی از ابتلا محصلان مازندرانی به کرونا ثبت نشده است.

وی با بیان اینکه حدود سه هزار و ۲۰۰ دانش آموز مازندرانی در مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم در ۲۰ روز گذشته به دلیل داشتن علایم ابتلا به کرونا، چند روزی در کلاس‌های درس حاضر نشدند، گفت: با انجام تست و نمونه گیری‌های مستمر مشخص شد که این محصلان به کرونا مبتلا نشدند و بعد از گذراندن دوران نقاهت دوباه به کلاس‌های درس بازگشتند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش ‌و پرورش مازندران با اشاره به این موضوع که نگرانی‌ها از شیوع سویه اومیکرون در مازندران قابل توجه است، افزود: وضعیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بین دانش آموزان به هیچ عنوان رضایت بخش نیست و  براساس پیمایشی که انجام شده حدود ۸۰ درصد دانش آموزان استان در زمان تردد به مدارس از ماسک استفاده نمی‌کنند.

وی ادامه داد: باید قوانین کرونایی در ارتباط با الزام استفاده از ماسک در بین دانش آموزان و دیگر اقشار جامعه افزایش یابد و به باور کارشناسان بهداشتی، باشرایط موجود و رعایت ضعیف و ۳۵ درصدی دستورالعمل‌های بهداشتی در استان، با شیوع احتمالی اومیکرون روزهای سخت کرونایی برای دانش آموزان و معلمان پیش‌بینی می‌شود.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش ‌و پرورش مازندران تصریح کرد: احتمال تعطیلی و لغو آموزش‌های حضوری مدارس در صورت شیوع فراگیر سویه جدید و خطرناک اومیکرون در مازندران محتمل است.

از اول آذر سال جاری، ۵۲۰ هزار دانش آموز و ۴۵ هزار معلم مازندرانی همزمان با سراسر کشور در چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه ادامه فعالیت تحصیلی و آموزش خود را به صورت حضوری بعد از ماه‌ها وقفه از سر گرفتند.

برچسب‌ها اومیکرون مدارس امتحانات مازندران پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اومیکرون مدارس امتحانات اومیکرون مدارس امتحانات مازندران اداره کل آموزش دانش آموزان دانش آموز نوبت اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی