Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@12:36:29 GMT

کارت واکسن، مجوز فعالیت تمامی اصناف

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۷۸۶۵۷

کارت واکسن، مجوز فعالیت تمامی اصناف

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و تفتان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه کارت واکسن، مجوز فعالیت تمامی اصناف است گفت: در استمرار اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های بیماری کووید۱۹، نظارت بر رعایت دستورالعملهای پیشگیری از کرونا با دقت توسط بازرسان و کارشناسان بهداشتی دنبال می شود لیکن تحقق بهتر اصل صیانت از سلامت عمومی، تقویت همکاری کلیه ادارات و سازمانهای مرتبط اعم از اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، بسیج اصناف، اتحادیه های صنفی، کسبه و بازاریان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..را می طلبد.

دکتر رضا کرد در حاشیه نشست با بسیج اصناف و تمامی اتحادیه های صنفی و تولیدی و پخش مواد غذایی در گفت وگو با ایسنا بیان کرد:سویه جدید اُمیکرون با سرعت سرایت‌پذیری بالا در حال حاضر در سطح دنیا در حال افزایش و شیوع است و ۴۶۷مورد از این بیماری در کشور و مواردی نیز در استان شناسایی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه اصناف و بازاریان قشر عظیمی از جمعیت شهرستان را تشکیل می دهند و نیز ارتباطات گسترده و روزانه این عزیزان با شهروندان پایبندی آنان به آموزش و اطلاع رسانی و رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدیریت بیماری کرونا بسیار ضروری و کمک کننده است.

دکتر کرد اظهار داشت: حضور و نقش آفرینی پررنگ کلیه اقشار شهرستان در امر واکسیناسیون در مقطعی از زمان استقبال خوب شهروندان جهت انجام واکسیناسیون را در پی داشت و کاهش آمار مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از کرونا گواهی ملموس بر اهمیت واکسیناسیون در مدیریت بیماری و حفظ و صیانت از سلامت مردم می باشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه همراهی خوب شهروندان با واکسیناسیون کرونا شرایط آبی و پایدار را فراهم نمود به طوریکه در مدت ۲ماه فوتی ناشی از کرونا نداشتیم اما با شیوع بالای اومیکرون و در سایه عادی انگاری مردم در انجام و تکمیل سه نوبت واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی این شرایط بسیار شکننده است و در صورت عدم مداخله جدی اقشار مختلف جامعه به ویژه اتحادیه های صنفی، کسبه و بازاریان و شیوع مجدد بیماری مجددا طرح هوشمند ملی محدودیت ها بر مشاغل مختلف اعمال خواهد شد.

دکتر کرد گفت: بدون شک افراد واکسینه نشده میزبانان اولیه ویروس اُمیکرون و عامل انتقال به اعضای خانواده خواهند بود و با توجه عدم انجام واکسیناسیون و نبود آنتی بادی حاصل از واکسن بر علیه بیماری در بدن این افراد در برابر این ویروس بسیار آسیب پذیر هستند.

وی گفت: همه شهروندان و به ویژه اصناف در صیانت و حفظ سلامت جامعه مسئولیت دارند و لازم است با تبلیغ واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ترغیب افراد واکسن نزده به تزریق واکسن، مسئولیت‌پذیری خود را به نمایش بگذارند.

مدیر بهداشت خاش افزود: شواهد حاکی از آن است که ارائه خدمات در برخی از اصناف باعث ایجاد تجمعات می‌شود. در این صنوف مدیران، دست‌اندرکاران و اتحادیه های صنفی و شهروندان باید در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مسئولیت‌پذیر باشند.

وی اظهار داشت: برای دریافت نوبت سوم تزریق واکسن کرونا ، افرادی که از تزریق واکسن نوبت دوم آنها ۳ ماه گذشته است نسبت به تزریق واکسن سوم می توانند اقدام کنند.

دکتر کرد افزود: مراتب تزریق دو دُز واکسن صاحبان مشاغل، کارفرمایان، کارکنان، مشتریان مربوط و نیز قرار نداشتن آنان در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا مورد توجه بوده و اخذ QR کد از سامانه و نصب آن در مدخل ورودی کلیه واحدها و فعالیتهای صنفی میسر است و خدمت گیرندگانی که تزریق واکسن آنها در سامانه ثبت نشده و یا در وضعیت قرنطینه و تحت درمان باشند، نمی‌توانند در محل فعالیت‌های صنفی حضور داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اتحادیه های صنفی تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی