Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار گلستان با تأکید بر پوشش همگانی واکسیناسیون در استان گفت: از این پس در اماکن پرریسک و با خطر بالای ابتلا، خدمات به مشتریان تنها در صورت ارائه کارت واکسن انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علی محمد زنگانه در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا اظهار داشت: نظارت و پایش‌ها در اماکن و مراکز پرریسک استان از جمله بانک‌ها، استخرها، پایانه‌های درون و برون شهری، پمپ‌بنزین‌ها، نانوایی‌ها، ادارات و سازمان‌ها، دفاتر پیشخوان، دفاتر پلیس 10+، مراکز تفریحی و ورزشی و هتل‌ها و مراکز اقامتی، باید جدی‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اگر این مراکز رعایت پروتکل‌های بهداشتی خود را به بالای 85 درصد نرسانند، مقامات بالادستی آنها به علت ترک فعل و عدم نظارت، به دادگستری معرفی خواهند شد.

زنگانه استفاده از دیده‌بان مردمی برای نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: دیده‌بان‌های مردمی، تخلفات در حوزه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به سامانه 190 گزارش دهند.

استاندار گلستان با بیان اینکه کسی که واکسن نمی‌زند در واقع دیگران را در معرض خطر قرار می‌دهد عنوان کرد: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و زدن ماسک و همچنین تکمیل واکسیناسیون باید با دقت و جدیت بیشتری انجام شود.

بیماران بستری مبتلا به کرونا در خراسان رضوی به 842 نفر رسیداحتمال افزایش محدودیت‌های کرونایی در استان البرز قوت گرفتاعتراض هزاران نفر در کانادا نسبت به واکسیناسیون اجباری کرونا

وی تصریح کرد: براساس آمارهای سازمان مدیریت، حدود 2 هزار نفر از کارمندان دولت هنوز هیچ یک از دز واکسن را دریافت نکرده اند که باید در 2 هفته آتی اقناع سازی، محدودیت و در نهایت برخورد با این افراد صورت گیرد.

زنگانه گفت: با توجه به تزریق حدود 23 درصد واجدین شرایط برای دز سوم واکسن کرونا، باید تلاش شود تا این میزان به 40 درصد برسد.

وی با اشاره به تمدید فعالیت مجازی آموزش در مدارس تصریح کرد: آموزش برای آن گروه از دانش‌آموزانی که دسترسی به اینترنت و امکان ورود به سامانه شاد را ندارند، براساس رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی می تواند به صورت حضوری برگزار شود.

زنگانه با تأکید بر انجام کامل واکسیناسیون توسط خدمت دهندگان و خدمت گیرندگان، یادآور شد: واحدهای صنفی باید کد QR داشته باشند و بازرسی‌ها با جدیت دنبال شود.

استاندار گلستان ملاک عمل برای فعالیت اصناف و گروه های مختلف مشاغل را "طرح مدیریت هوشمند کرونا" دانست و خاطرنشان کرد: این طرح جایگزین طرح اعمال محدودیت ها که بر اساس رنگ بندی بود، شده و ملاک عمل خواهد بود.

انتهای پیام/581/ح

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ارائه خدمات به اتباع خارجی با کارت شناسایی جدید انجام می‌شود
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان