Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، سفرهای زیارتی به عتبات هم‌اکنون به صورت زمینی و هوایی برقرار است و با توجه به استقبال زائران عتبات در عرفه، مرز مهران و شلمچه در روزهای اخیر شاهد خیل عظیم عاشقان حسینی است.

یکی از موارد ضروری برای تشرف به عتبات داشتن کارت واکسیناسیون است که مخاطبان خبرگزاری فارس، خواستار حذف کارت واکسیناسیون برای سفر اربعین شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(اینجا بخوانید)

بررسی کارت واکسیناسیون در فرودگاه نجف

پس از واکسیناسیون عمومی در کشورهای مختلف، داشتن کارت واکسیناسیون برای سفرهای خارجی الزامی شد و حتی در سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی بدون داشتن کارت واکسن امکان سوار کردن مسافران را نداشتند.

در سفرهای هوایی به عراق نیز این امر اجرایی شد و با وجود برداشته شدن ویزای عراق برای سفرهای هوایی، داشتن کارت واکسن مورد نیاز بود و حتی در فرودگاه نجف، برخی از مسؤولان وزارت بهداشت عراق در فرودگاه حضور داشتند و کارت واکسن زائران را بررسی می‌کردند. البته با این اقدام دیگر نیازی به انجام آزمایش pcr نیست و به این ترتیب بخشی از هزینه‌های اضافه کاسته شد. (اینجا بخوانید)

تشرف زائران عتبات به صورت زمینی بدون کارت واکسن!

اما اکنون با بازگشایی مرزهای زمینی عتبات بدون ویزا، زائران بسیاری بدون داشتن کارت واکسن برای زیارت عرفه راهی عتبات شده‌اند و بر اساس گزارش زائرانی که به این سفر معنوی مشرف شدند، نه تنها طرف ایرانی، بلکه طرف عراقی هم الزامی به داشتن کارت واکسن نداشته و زائران بدون کارت واکسن می‌توانند به عراق سفر کنند.

با این وجود، با توجه به برنامه‌ریزی ستاد مرکزی اربعین، زائران برای حضور در حماسه اربعین باید دُز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند و به گفته امید کوثری، مدیر اجرایی ستاد اربعین  تزریق چند دُز واکسن در حال حاضر مطرح نیست و تزریق دُز یادآور از سوی وزارت بهداشت کشورمان الزامی عنوان شده است. چرا که با توجه به وضعیت آب و هوایی در اربعین، سلامت زائران در اولویت است.

البته سیدمجید میراحمدی، دبیر ستاد مرکزی اربعین در روزهای گذشته به منظور برنامه‌ریزی مراسم اربعین ۱۴۰۱ به عراق سفر کرده تا آخرین تصمیم‌های دولت عراق برای حضور زائران کشورمان را مورد بررسی قرار دهد.

تاکنون عراق تمایلی به لغو کارت واکسن برای اربعین نداشته است

تا این لحظه دولت عراق نسبت به حذف کارت واکسن تمایلی نداشته و انجام واکسیناسیون عمومی را یکی از مهم‌ترین راه‌های کنترل کرونا می‌داند. حتی در روزهای اخیر، دولت عراق با ابراز نگرانی از موج پنجم کرونا، استفاده از برخی امکانات دولتی را منوط به داشتن کارت واکسن و تکمیل روند واکسیناسیون کرده است و حتی کارمندانی که واکسن کرونا تزریق نکرده باشند، غائب محسوب می‌کند.

الزام تزریق دُز یادآور واکسن کرونا برای اربعین ۱۴۰۱

با این وجود، به گفته کوثری، ستاد مرکزی اربعین تابع نظر دولت عراق و ستاد کرونای کشورمان برای اعزام زائران به حماسه اربعین است و هر تصمیمی که عراق به عنوان میزبان اتخاذ کند و ستاد کرونا برای حفظ سلامت زائران داشته باشد، باید اجرایی شود که در حال حاضر تزریق دُز از سوی ستاد کرونای کشورمان یادآور مطرح شده است. البته تلاش ستاد کرونا تشرف حداکثری زائران بدون محدودیت است.

به گزارش فارس، اربعین در ۲ سال اخیر به دلیل شیوع کرونا با فراز و نشیب‌هایی برای زائران خارجی همراه بود و در نخستین سال کرونا هیچ زائر ایرانی به عراق اعزام نشد و سال گذشته هم بر اساس سهمیه عراق، ۶۰ هزار ایرانی با شرط تزریق ۲ دُز واکسن کرونا از طریق هوایی امکان زیارت اربعین داشتند که با تلاش‌های انجام شده بیش از این تعداد راهی راهپیمایی اربعین شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اربعین 1401 حماسه اربعین عتبات کارت واکسن کارت واکسیناسیون داشتن کارت واکسن واکسن کرونا ستاد کرونا دولت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳